#143884
download leaderboard notifications print favorite_border

Mio MiVue 792 WIFI Pro GPS menetrögzítő kamera

Csomag
csomagban elérhető
Mennyiségi egység:
db
Gyártói cikkszám:
5415N5480006
Márka:
MIO
Garancia:
36 hónap FIXIT Hungary Kft.
Gyűjtő:
karton=10db
db
Kosárba
  • Helyettesítők
  • Hírek, letöltések
  • Leírás
  • Adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Hasonlók
  • Gyártói leírás

Hírek, letöltések

Leírás

Az új Mio MiVue autós kamera család

Az Ön személyes szemtanúja az egész út során:

Full HD felvétel 60fps-sel, SONY Starvis érzékelő, beépített GPS, traffipax figyelmeztetések élettartamra szóló frissítésekkel és beépített WIFI.

Full HD felvétel

A DVR Videó felvevő 1080p felbontású filmeket készít (Full HD), másodpercenként 60 képkockás sebességgel. A H.264 technológia a memóriakártyán tárolt fájlok számára a lehető legkisebb fájlméretet biztosítja, kiváló képminőséggel.

Beépített WIFI

Videofelvételeit egyszerűen elküldheti okostelefonjára, vagy megoszthatja élményeit a Facebook-on a MiVue alkalmazás segítségével.

A fejlett vezetéstámogató rendszer (Advanced  Driver Assistance System,  ADAS)

A biztonságunkat szolgálja a fejlett vezetéstámogató rendszer két okos funkciója, a sávelhagyásra figyelmeztető rendszer (LDWS), és a ráfutásos ütközésre figyelmeztető rendszer (FCWS).

Fejlett optika és Sony™ Starvis érzékelő

A magas érzékenységű lencsének  köszönhetően a MiVue felvevő éles képeket készít, akár gyenge fényviszonyok mellett is. A MiVue DVR sorozat minden tagja öt- vagy hatlencsés objektívvel van felszerelve. Ennek köszönhetően az eszköz mérete kisebb lett, ugyanakkor magas képminőségű felvételek készítésére alkalmas, kedvezőtlen fényviszonyok között is.

Rezgésérzékelő

Felvételi üzemmódban az integrált, háromtengelyes rezgésérzékelő (G-szenzor) bekapcsol és rögzíti a menetirányt a diagramon. Megtudhatja belőle, milyen irányból történt az ütközés, és miképpen következett be.

Széles látószögű képrögzítés

A holt zóna nélküli széles látószögű objektív (140°), lehetővé teszi  nagyfelbontású és részletgazdag képek készítését.

GPS helymeghatározás

A termékcsalád egyes modelljeibe beépített GPS modul rögzíti a lokalizációt, az irányt, a sebességet és a földrajzi koordinátákat. Ennek köszönhetően teljeskörű információt kaphat a megtett útról. Ezután a MiVue Manager alkalmazás használatával a Google Maps™ programban mindezt megjelenítheti.

Fényképezés üzemmód

A beépített elem lehetővé teszi a berendezés használatát a gépkocsin kívül is, és fénykép dokumentáció készítését a balesetről vagy az úton történt eseményekről. Az integrált GPS modul (egyes MiVue video rögzítő modellekben) lehetővé teszi, hogy a fényképeket azonnal koordinátákkal is ellássa. Ennek köszönhetően mindig tudni fogja, hol készült a fotó.

Mozgásérzékelő

A mozgásérzékelőnek és a rezgésérzékelőnek (G-szenzor) köszönhetően a MiVue automatikusan bekapcsol és elindítja a felvételt, ha mozgást észlel vagy hirtelen ütődésre (ütközésre) kerül sor. Akkor is tud bizonyítékot szerezni, ha éppen nincs az autójánál. A parkolási üzemmódban csökkentheti a másodpercenkénti frissítés sebességét, ezzel helyet takaríthat meg a memóriakártyán.          

Traffipax jelző

Mindig biztonságosan közlekedhet, mivel az útvonalán található traffipaxokról tudni fog. A készülék időben jelzi a legközelebbi traffipax távolságát, az Ön aktuális sebességét és az adott úton érvényes sebességkorlátozást. Ennek köszönhetően szükség esetén lesz ideje a sebességet csökkenteni, elkerülve a felesleges idegeskedést és pénzkiadást. Az adatbázis ingyenesen és időkorlátozás nélkül fissíthető.

Felvételek lejátszása és megosztása

A Mio video rögzítők felvételeit az ingyenes MiVue Manager programmal kezelheti. A program lehetővé teszi:

  • a felvételek áttekintését és megnézését, tetszőleges sebességgel
  • a megtett út megtekintését Google Maps™ programban
  • a menetirány és a járműre ható erők elemzését,
  • a felvétel közzétételét közösségi oldalakon (pl. Facebook®, YouTube™)
  • a traffipax adatbázis frissítését.

2.7'' / 6,85cm átmérőjű képernyő

A Mio MiVue kamera által felvett események valós időben jelennek meg a képernyőn, de emellett a már rögzített videókat és fényképeket is visszanézheti.

MicroSD kártyahely (128GB-ig bővíthető)

Növelje a Mio MiVue készülék tárhelyét MicroSD kártyák csatlakoztatásával.

Automatikus bekapcsolás

Amikor beindítja a járművet, a felvétel elindul. Beállíthatja, hogy az eszköz mindig felvételi módban legyen. Ez abban az esetben lehetséges, ha a készülék folyamatosan kapcsolódhat az autó tápegységéhez.

Opcionális: szereljen fel tolatókamerát is (Mio MiVue A30).

A tolatókamera 1080p/30fps Full HD minőségben készít felvételeket.A fájlokat memóriakártyán tárolja, H.264 technológiával, amely a lehető legkisebb fájlméretet biztosítja a kiváló képminőség megőrzése mellett.

Adatok

  • Alapadatok
    • Típus
      • Autós kamera

Gyártói leírás

Ajánlat készítése
Ft
Ft