#308756
download leaderboard notifications print favorite_border

Garett Beauty Smile Strips fogfehérítő szalag

Csomag
csomagban elérhető
Mennyiségi egység:
db
Gyártói cikkszám:
PAS_SMILE_STRIP
Márka:
GARETT ELECTRONICS
Garancia:
24 hónap
db
Kosárba
  • Helyettesítők
  • Hírek, letöltések
  • Leírás
  • Adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Hasonlók
  • Gyártói leírás

Hírek, letöltések

Leírás

Termékinformációk:

- Mosoly csíkok
Ragyogó mosolyt szerezz otthon - gyorsan és egyszerűen! A Garett Beauty Smile Strips olyan fogfehérítő csík, amely lehetővé teszi, hogy még 14 napos kezelés után is láthassa a hatásokat. A szett teljes csomag menta ízű csíkot tartalmaz. A kompozíció természetes anyagokon alapul, amelyek segítenek megszüntetni a zománc elszíneződését - aktív szén, kókuszolaj és szódabikarbóna. Csak ragassza rá a csíkokat a fogára, és várjon 30 percet! A szép mosoly gondozása még soha nem volt ilyen egyszerű.

- A természetes összetevők ereje
A Garett Beauty Smile Strips egyesíti az aktív szén és a kókuszolaj természetes fehérítő erejét. Ezek olyan összetevők, amelyek igazi szenzációt keltenek az egészség és a szépség világában. Szódabikarbónával és a Garett cég által kifejlesztett egyedülálló fehérítő formulával gazdagították őket. Ennek eredményeként gyors eredményt adnak a zománc károsodása nélkül. Hatás? Fehér fogak és ragyogó mosoly, túlérzékenység és kényelmetlenség nélkül.

- A használat kényelme
Elég felragasztani a Garett Beauty Mosolycsíkokat a felső és az alsó fogra. Alakjukat úgy fejlesztették ki, hogy illeszkedjen a legtöbb fogívhez. A napi 30 perc segít sokkal fényesebb mosolyt kapni mindössze 14 nap alatt. A beavatkozás során bármit megtehet, amit csak akar, elkerülve csak az evést és az ivást a hevederek használata közben. A készlet tartalmaz mindent, ami a kezelés befejezéséhez szükséges.

- Gyengéd fogfehérítés
Felejtsen el drogériákból származó erős kémiai fehérítő fogkrémeket vagy drága fogászati ??eljárásokat. A fogfehérítés a fog szerkezetének minimális beavatkozásával lehetséges. A gélben található természetes összetevők, amelyeket a Beauty Smile Strips áztat, finom és egyben észrevehető fehérítő hatást nyújtanak.

- Fehérítés és védelem
A Beauty Smile Strips a szép és egészséges fogak egyszerre történő elérésének módja. Az aktív szén nemcsak az elszíneződés eltávolításáról, hanem a lerakódások elleni védelemről is ismert. A kókuszolaj antibakteriális és segít megszabadulni a méreganyagoktól. A mentollal kombinálva friss leheletet is nyújtanak!

- Nincs peroxid
A hidrogén-peroxid a fogfehérítő gélekben található anyag. Előnye a gyors és hatékony cselekvés - akár több tónussal is könnyebben megvilágítja a fogak színét. Hátránya azonban, hogy gyengíti a zománcot, amely gátja a káros baktériumok támadásának a fogakon. Ezért nem szabad túl gyakran megismételni a fogfehérítő kezeléseket. A Beauty Mosolycsíkok nem tartalmaznak hidrogén-peroxidot, ezért sokkal szelídebbek a zománcon.

Adatok

  • Típus
    • Fogfehérítő szalag
  • Alap szín
    • Fehér

Gyártói leírás

Ajánlat készítése
Ft
Ft