#354486
download leaderboard notifications print favorite_border

Mill WIFISOCKET3 WiFi beépített termosztáttal rendelkező intelligens konnektor

Csomag
csomagban elérhető
Mennyiségi egység:
db
Gyártói cikkszám:
WIFISOCKET3
Márka:
MILL
Garancia:
12 hónap Telemax Kft. (TMX)
db
Kosárba
  • Helyettesítők
  • Hírek, letöltések
  • Leírás
  • Adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Hasonlók
  • Gyártói leírás

Hírek, letöltések

Leírás

Termékinformációk:

A Mill WiFi Socket3 egy 3. generációs modell, számos hardver- és szoftverfejlesztéssel az előző generációs modellekhez képest. A rendkívül egyszerű Bluetooth-kapcsolat lehetővé teszi, hogy automatikusan csatlakozzon a Wi-Fi hálózathoz, függetlenül attól, hogy milyen típusú routerrel rendelkezik. Ezen kívül még pontosabb hőmérséklet- és páratartalom-érzékelőkkel rendelkezik. Ez az aljzat azt is megtanulja, hogy a helyiség hőmérséklete milyen gyorsan/lassan emelkedik/csökken. Így tudja, mikor kezdje el a fűtést, hogy elérje a kívánt hőmérsékletet az alkalmazásban ütemezett időpontban.

Miben különbözik a Mill WiFi aljzat a többi WiFi aljzattól?

A Mill WiFi Socket és a többi WiFi aljzat közötti különbség az, hogy beépített hőmérséklet-érzékelővel rendelkezik, amely lehetővé teszi a fűtés hőmérsékletének bárhonnan történő beállítását a Millheat alkalmazásban, a hagyományos WiFi aljzatokhoz képest, amelyek csak a fűtés bekapcsolását és a fűtés bekapcsolását teszik lehetővé. Kapcsolja ki. A Mill WiFi Socket ebben az értelemben kályhákra specializálódott, és ugyanúgy működik, mint egy beépített WiFi-vel rendelkező Mill fűtőelem, mivel a hőmérséklet-érzékelő megmondja a helyiség hőmérsékletét a Millnorway alkalmazásban. És ami a legjobb az egészben – használhatja régi és „buta” tűzhelyén, hogy ne kelljen újat vásárolnia – ezzel kíméli pénztárcáját és környezetét!

A Mill Norway alkalmazás lehetővé teszi a fűtőberendezések vezérlését a világ bármely pontjáról egyetlen gombnyomással. Az alkalmazás használatával különböző helyeket (otthon, nyaralók stb.) és tetszőleges számú fűtőtestet kezelhet. Az alkalmazás ingyenes, és nincsenek rejtett költségek. Keresse meg a „Millheat” kifejezést a Google Playen és az Appstore-ban. A Mill WiFi aljzat maximális kapacitása 2300 W.

A Mill WiFi csatlakozóaljzat minden mechanikus termosztáttal rendelkező fűtőtestre és a legtöbb elektronikus termosztáttal rendelkező fűtőkészülékre vonatkozik (olyan fűtőberendezés, amely áramszünet után megjegyzi az utolsó beállított hőmérsékletet). Kérjük, győződjön meg arról, hogy az Ön típusú fűtőberendezése felügyelet nélkül használható a termék biztonságos használata érdekében. Kérjük, olvassa el a fűtőkészülék használati útmutatóját, mielőtt csatlakoztatná a Mill WiFi aljzathoz.

Alkalmas Mill panelfűtéshez és olajradiátorokhoz, de nem konvekciós sorozathoz vagy szellőztető fűtőtestekhez.

Műszaki adatok:
Max. Teljesítmény: 2300W
A Mill WiFi csatlakozás minden mechanikus termosztáttal felszerelt tűzhelyre és a legtöbb elektronikus termosztáttal rendelkező tűzhelyre érvényes (olyan tűzhely, amely áramszünet után képes megjegyezni az utolsó beállított hőmérsékletet).
A biztonságos használat érdekében ellenőrizze, hogy az Ön fűtési típusa használható-e felügyelet nélkül
Termosztát: WiFi
Elülső anyag: műanyag
Más márkájú fűtőtestekhez is alkalmas; ellenőrizze ennek feltételeit
Integrált hőmérséklet érzékelő
FIGYELEM: A WiFi aljzat Belgiumban történő használatához külön adapterre van szükség (földelés földelésre), mivel az aljzat csatlakozója csak földelt csatlakozóval rendelkező aljzatokhoz alkalmas.

Adatok

  • Alapadatok
    • Típus
      • Konnektor

Gyártói leírás

Ajánlat készítése
Ft
Ft