#355983
download leaderboard notifications print favorite_border

Apple Watch Ultra Cellular (49mm) ezüst titánium tok, fehér alpesi pánt (M) okosóra

Típus: Okosóra • Támogatott mobil operációs rendszerek: iOS • Vízálló: Van • Bluetooth: Van • GPS: Van • Gyorsulásmérő: Van • Pulzusfigyelő: Van • WiFi: Van • Érintőkijelző: Van • Súly: 63 gramm • Sportóra: Van

Csomag
csomagban elérhető
Mennyiségi egység:
db
Gyártói cikkszám:
MQFR3CM/A
Márka:
APPLE
Garancia:
12 hónap Apple szervizben
db
Kosárba
  • Helyettesítők
  • Hírek, letöltések
  • Leírás
  • Adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Hasonlók
  • Gyártói leírás

Hírek, letöltések

Leírás

Termékleírás

 

Bemutatjuk csúcsteljesítményű óránkat azoknak, akik új csúcsokra törnek.

Kaland­vágyóknak.
Megérkezett minden idők legmasszívabb és legsokoldalúbb Apple Watcha. Robusztus titántokkal, kétfrekvenciás precíziós GPS-szel, akár 36 órás üzemidővel, a mobilhálózati kapcsolat szabadságával és három speciális szíjjal a legkülönfélébb sportok legelszántabb rajongóinak.
 

Masszívnak tűnik. Mert az is.
Célunk egy első osztályú sportóra megalkotása volt, ezért minden részletét precíz odafigyeléssel alakí­tot­tuk ki, hogy páratlan teljesítményt nyújthasson. A korrózióálló titántok a kényelmes súly és a masszív kialakítás tökéletes ötvözete. Az új megjelenésű tok a lapos zafírkristály köré emelkedve védi az előlap széleit az ütődésektől. A Digital Crown méretét megnöveltük, az oldalsó gomb pedig kissé kiemelkedik a tokból, így kesztyűben is könnyebb a használatuk.
 

Az eddigi legnagyobb és legragyogóbb Apple Watch-kijelző
A mindig bekapcsolt Retina kijelzőnek a direkt napfény sem okoz gondot. Lenyűgöző, 2000 nites maximális fényereje két­szerese bármely más Apple Watchénak. A nagyobb kijelzőfelületnek köszönhetően pedig több hely jut az edzések mérőszámainak és a részletgazdag számlapoknak is.
 

Útjelző számlap Éjszakai üzemmóddal
A kifejezetten az Apple Watch Ultrához készült Útjelző számlapon nyolc komplikáció is elfér, a számkört pedig aktív iránytűre cserélheted. Gyengébb látási viszonyok között a Digital Crown elforgatásával aktiválhatod az Éjszakai üzemmódot – ekkor a számlap élénk, piros körvonalakkal jelenik meg.
 

Akció indul
Az új Művelet gomb gyors, fizikai irányítási lehetőséget kínál számos különböző funkcióhoz. Vezérelheted vele az edzéseidet, útpontokat jelölhetsz meg az Iránytűben, vagy akár merülést is indíthatsz – csak rajtad múlik, mit hozol ki belőle.
 

Minden nagyon a helyén van
Hasznos és sokoldalú eszköz, amely mindig veled lehet. Az Apple Watch Ultra hihetetlen tudást sűrít kompakt méretbe.
 

Az aksi is jól bírja a tempót
Senki sem szeretne egy hátizsákos túra má­sodik napján, a triatlon utolsó szakaszán, vagy épp egy korallzátonynál búvárkodva az akkumulátor miatt aggódni. A minden eddiginél hosszabb üzemidővel azonban szinte bármibe belefoghatsz – az órád végig kitart.
 

Túrázás, futás, merülés
Mindhez van egy szíjunk. Egy bármilyen sportolónak ideális sportóra megalkotásához egyedi megközelítésre volt szükség. Ezért a kőkemény túrák, az állóképességi és a vízi sportok rajongóinak szánt speciális szíjakra épp olyan kiemelt figyelmet fordítottunk, mint magára az órára.
 

Még tovább. Még messzebbre.
Akár újrakezded a futást, akár 10 kilométeres vagy ultramaratoni távra készülsz, a kihívások keresése és a fizikai korlátaid próbára tétele nem mindennapi elszántságról tanúskodik. Az Apple Watch Ultrára számíthatsz a határaid feszegetésében.
 

Erőt adó számok
Ha sportolóként fejlődni szeretnél, pontos adatokra és rálátásra van szükséged a teljesítményeddel kapcsolatban. A megújult Edzés app új mérőszámokat és nézeteket kínál, így minden információ a rendelkezésedre áll majd az egyéni rekordjaid megdöntéséhez. A nagyobb kijelzőn pedig akár hat mérőszámot is megjeleníthetsz egyszerre.
 

Egy igazán élenjáró GPS
Akár városi utcákon, akár a természetben edzel, egy kiemelkedően pontos mérőszámokra vágyó sportolónak elengedhetetlen a megbízhatóan működő GPS. Az Apple Watch Ultra új kétfrekvenciás precíziós GPS-rendszere még a legnagyobb kihívást jelentő helyeken is elképesztően pontos.
 

Helymeghatározás gördülékenyen
Egy hagyományos L1 sávos GPS általában tökéletes megoldást jelent a legtöbb embernek. Ám, ha magas épületek, fák vagy sűrű lombok állnak a műholdjelek útjába, már nem ilyen egyszerű a helyzet. Az újabb L5 sávos GPS fejlettebb jelfeldolgozást tesz lehetővé, mely kevesebb hibát és stabilabb jelet biztosít még zsúfolt városokban is.
 

Kétfrekvenciás precíziós GPS
L1 és L5 sávos GPS – szenzációsan pontos hely­meghatározás és mérőszámok
 

Két frekvencia. Egy precíz megoldás.
Az Apple Watch Ultra L1 és L5 sávos GPS-t egyesítő, új tervezésű antennája nagyobb tartományban is hihetetlenül energiatakarékosan működik. Két különböző frekvencia adatait kombinálja, amely rendkívül pontos távolság-, tempó- és útvonal-kalkulációkat eredményez.
Sűrűn beépített nagyvárosi környezetben is kiemelkedően pontos GPS
A kétfrekvenciás rendszer az Apple Térképekkel együttműködve kínál a valós elhelyezkedést jobban tükröző autós, kerékpáros és túraútvonalakat. Az új műhold- és jelfeldolgozási modellek nagyobb pontossá­got eredményeznek. Az egyedi, fejlett algoritmus pedig optimálisan használja fel az elérhető műholdjeleket.
 

Terep pánt. Hosszú távú kényelem. Könnyű, vékony és flexibilis
Az egyszerű, tépőzáras rögzítéssel gyorsan állíthatsz rajta edzés közben. A szövet extra rugalmasságának köszönhetően pedig könnyen az optimális méretre igazíthatod.
 

Messzebb. Feljebb. Vissza. És újra.
Az extrém körülményekre, nagy tengerszint feletti magasságokra és szélsőséges hőmérsékleti viszonyokra tervezett Apple Watch Ultra egy elképesztően sokoldalú eszköz, amelyre a legkalandosabb felfedezőútjaidon is számíthatsz. És hazajutni is segít.
 

Iránytű, újratervezve.
Egy pontos iránytű épp olyan nélkülözhetetlen, amikor a vadonban barangolsz, mint egy kényelmes túrabakancs. Az újratervezett Iránytű alkalmazás vadonatúj nézetekkel és funkciókkal emeli új magasságokba a tájékozódást. Új információk minden kanyarban. Indíts egy klasszikus analóg iránytűvel, amely mellett folyamatosan frissülő digitális nézetben látszik az irányszög és a tájolás. Forgasd el a Digital Crownt, és jeleníts meg még több adatot a hatalmas kijelzőn – tengerszint feletti magasságot, meredekséget, valamint szélességi és hosszúsági koordinátákat.
 

Jelöld Útpontokkal, merre jársz
Az Iránytű appban gyorsan és egyszerűen megjelölheted, hol vagy. Az Útpontok ikonra koppintva a túra kiindulópontján, a táborhelynél vagy bármilyen releváns helyszínnél elhelyezhetsz egy jelölőt. A rendszerezéshez az Útpontokat el is nevezheted, valamint ikonokat és színkódokat rendelhetsz hozzájuk.
 

Visszakövetés. Ismeri a visszautat
A Visszakövetés funkció a GPS-adatok segítségével automatikusan követi, merre jártál, és segít visszajutni a kiindulópontra vagy az útvonaladra – még akkor is, ha közben valahol lementél a térképről. Így egyszerűen visszatalálhatsz egy korábbi helyre vagy egészen a hegy aljáig.
Művelet gomb. Jelöld meg, hol jársz. Találd meg az utat.
Ha szeretnél gyorsan elhelyezni egy Iránytű Útpontot az aktuális helyeden, vagy azonnal elindítani a Visszakövetés funkciót, csak nyomd meg a Művelet gombot, és koncentrálj az előtted – vagy mögötted – álló útra.
 

86 decibeles Sziréna. Segítő hang.
Ha eltévednél vagy megsérülnél, és fel kell hívnod magadra a figyelmet, a Művelet gomb hosszú lenyomásával aktiválhatod az akár 180 méteres távolságból is hallható Szirénát.
 

Alpesi pánt. Kemény terepen is bírja a strapát.
A könnyű és tartós pántot két, öltések nélkül egybeszőtt szövetrétegből alkottuk meg. A titánból készült, korrózióálló Z kapocs könnyedén a helyére csúszik a megerősített hurkokban, és megbízhatóan rögzíti a pántot.
 

Úttörő újítások a víz alatt is.
Használhatod jetskizéshez a Kanári-szigeteken vagy kite-szörfözéshez Szardínia partjainál. Az új, mélységmérővel felszerelt Apple Watch Ultra emellett minden olyan funkcióval és adattal is ellát, amelyre szabadtüdős vagy könnyűbúvárként szükséged lehet egy legfeljebb 40 méteres merülés során.
 

EN13319 tanúsítással
Búvárkiegészítőkre vonatkozó nemzetközileg elismert szabvány.
 

Egy nagy tudású búvárkomputer.
Az Apple Watch Ultrára kifejlesztett Oceanic+ appot a víz alatti technológiák innovátorával, a Huish Outdoorsszal közösen terveztük meg, hogy az órád valódi búvárkomputerként használhasd. Kedvtelési célú, legfeljebb 40 méteres mélységig történő könnyűbúvárkodáshoz és szabadtüdős merülésekhez készült, melyekhez minden alapvető funkciót biztosít. Ráadásul üdítően egyszerű használni.
 

Helyismeret a merülésed megtervezéséhez.
Az Oceanic+ app az iPhone-on a helyi körülményeket, például a vízállást és a vízhőmérsékletet, valamint a felhasználók által megosztott információkat, például a látási viszonyokat és az áramlatokat is figyelembe veszi. A mélység és időtartam egyszerű kiszámításánál így jóval többet kínál. De simán használhatod az órádat önmagában is egy merülés gyors megtervezéséhez.
 

Kristálytiszta adatok.
A legtöbb búvárkomputeren bonyolult gombnyomkodással találhatod csak meg, amit keresel. Az Oceanic+ appban viszont elég elfordítani a Digital Crownt, ha szeretnél képernyőt váltani. A nagy, fényes kijelző a komplex információkat színkódolva jeleníti meg, hogy könnyű legyen értelmezni a látottakat.
 

Biztonság határok nélkül.
Az Oceanic+ a búvárkomputerektől elvárható összes, a biztonságodat érintő esetben jelez – többek között a dekompressziómentes határra, a túlzottan gyors emelkedésre és a biztonsági megállásokra is figyelmeztet. Az alkalmazás Bühlmann dekompressziós algoritmussal végzi a merülési paraméterek folyamatos kalkulációját és monitorozását, hogy egy pillantással bármikor átláthasd a szük­séges adatokat.
 

Merülés utáni adatok. A tengerből a felhőbe.
Amint a felszínre értél, rögtön láthatod a merüléseddel kapcsolatos információkat, köztük a merülés kezdő- és végpontjának GPS-adatait is. Mindez automatikusan szinkronizálódik az iPhone-oddal, és felkerül a felhőbe. Megnézheted a merülési profilod összegzését, a naplóban keresgélhetsz a korábbi merüléseid között, az élményeidet pedig akár meg is oszthatod a barátaiddal és a családoddal.
 

Innovációk a víz alatti világ felfedezéséhez.
A Mélység app az új mélységmérővel együtt ideális társ a snorkelezéshez és bármilyen kedvtelési célú merüléshez. Az időt, az aktuális mélységet, a vízhőmérsékletet, a víz alatt töltött időt és a merülés során elért maximális mélységet is mutatja. Ráadásul képes automatikusan elindulni, amikor alábuksz.
 

Művelet gomb. Merülésre felkészülni.
Ha szeretnéd a vízben is könnyebben vezérelni az órád, állítsd be úgy a Művelet gombot, hogy elindíthasd vele a Mélység appot, vagy megnézhesd az iránytűn az irányt, miközben az Oceanic+ appal merülsz.
 

Ezért is olyan nagyszerű az Apple Watch.
Ezzel az órával nemcsak a határaidat feszegetheted, de egészség-, biztonsági és kapcsolattartási funkcióinak köszönhetően a mindennapokban is sokoldalúan használhatod.

Adatok

  • Alapadatok
    • Típus
      • Okosóra
    • Eszköz kompatibilitás
      • Apple
    • Támogatott mobil operációs rendszerek
      • iOS
    • Vízálló
      • Igen
    • Sportóra
      • Igen
  • Csatlakozó(k)
    • Bluetooth
      • Igen
    • Bluetooth
      • Van
    • Kapcsolódási technológia
      • Vezeték nélküli
  • Érzékelők
    • GPS
      • Igen
  • Érzékelő
    • Gyorsulásmérő
      • Igen
    • Pulzusfigyelő
      • Igen
    • WiFi
      • Igen
  • Kijelző
    • Érintőkijelző
      • Igen
    • Forma
      • Téglalap alakú
    • Kijelző
      • OLED
  • Fizikai jellemzők
    • Magasság (max.)
      • 49 mm
    • Mélység (max.)
      • 14,4 mm
    • Szélesség (max.)
      • 44 mm
    • Súly
      • 63 gramm
Garett Women Nicole ezüst okosóra
#253316
leaderboard
favorite
Garett Men 5S zöld okosóra
#253269
leaderboard
favorite
Motus Monster & Cosmos GPS gyermek okosóra
#238067
leaderboard
favorite

Gyártói leírás

Ajánlat készítése
Ft
Ft