#384909
download leaderboard notifications print favorite_border

Amazfit Balance Midnight Black fekete okosóra

Csomag
csomagban elérhető
Mennyiségi egység:
db
Gyártói cikkszám:
W2286GL2G
Márka:
AMAZFIT
Garancia:
12 hónap mobil telefon forgalmazói szervizben
db
Kosárba
  • Helyettesítők
  • Hírek, letöltések
  • Leírás
  • Adatok
  • Csomagok
  • Tartozékok
  • Hasonlók
  • Gyártói leírás

Hírek, letöltések

Leírás

Termékleírás

 

A(z) Amazfit Balance okosóra olyanoknak ajánlott, akik kedvelik a modern okoskészülékeket. Az óraszerkezetet edzett üveg védi. Egy 1,5" átlójú kijelző segítségével mindent megmutat, amit tudni szeretnél. Dizájnos megjelenéséhez a(z) kerek számlap is hozzájárul. Hogyha fel akarsz hívni valakit, akkor ezt lebonyolíthatod az okosórával. Olyan átlagos órafunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) ébresztőóra, dátum, a hét napja, kettős idő, naptár és stopper. Emellett a következő sportfunkciók is rendelkezésedre állnak: tevékenység észlelése, intervallum edzés, lépésszámláló, diéta alkalmazás támogatása, sebesség, tempo, pulzusfrekvencia, a test regenerálódásának szintje, kalóriaszámítás, emelt padló, távolságok, útvonalrögzítés és magasságmérő. Bevásárláskor kényelmesen fizethetsz a(z) Zepp Pay segítségével. Ennek a modellvariánsnak a súlya 35 g.

A(z) Amazfit okosóra kompatibilis az Android és iOS rendszerrel
Olyan tipikus órafunkciókkal is rendelkezik, mint a(z) ébresztőóra, dátum, a hét napja, kettős idő, naptár és stopper
A(z) Amazfit által tervezett smart óra sportfunkciói: tevékenység észlelése, intervallum edzés, lépésszámláló, diéta alkalmazás támogatása, sebesség, tempo, pulzusfrekvencia, a test regenerálódásának szintje, kalóriaszámítás, emelt padló, távolságok, útvonalrögzítés és magasságmérő


A(z) Amazfit Balance okosóra kellemes meglepetéseket rejt
A(z) Amazfit Balance összehangolható iOS és Android operációs rendszerű készülékekkel, mégpedig WiFi, Bluetooth és NFC használatával. Az alvásfigyelő vizsgálja az éjszakai forgolódás és a mély alvás arányát, illetve segít a jobb alvás elérésében, hogy egész nap friss és fitt lehess. A zenelejátszó könnyebbé teszi a következő dal kiválasztását anélkül, hogy elő kéne venned a mobiltelefonodat. Az akku átlagos funkcionálási ideje 312 óra. Így elkerülheted, hogy pont akkor merüljön le, amikor sportolni indulsz. Felszereltségéből a belső tárhely sem hiányzik, amelynek kapacitása 2,2 GB. Angol, cseh, német és magyar nyelvű kezelőfelületet kínál. A(z) Amazfit által gyártott smart óra mobilapplikációja elérhető angol, cseh, német, magyar és szlovák nyelven.

Ez a(z) okosóra motivál a jobb sportteljesítmény elérésére
A(z) Amazfit Balance méri az aktivitásodat olyan sportokban, mint a(z) futás, kerékpározás, fitnesz, séta, jóga, síelés, outdoor, úszás, túrázás és evezés. A pulzusmérő funkció biztosítja, hogy a zsírégetésre leginkább alkalmas pulzusszámon végezd az edzést. Az egészséges étrend kialakításában ugyancsak támogat az elégetett kalóriák számlálásával. A lépésszámláló szüntelenül méri a mozgást és elemzés után különféle statisztikákat készít. Amikor futsz, jól ki fogod tudni használni a tempó, a sebesség és a megtett távolság kijelzését. A karóra a térképen is kijelzi a megtett utat.

Gyártói leírás

Ajánlat készítése
Ft
Ft